vineri, 12 iulie 2013

VivaSMS - Linkul Magic: primesti oferte prin SMS si castigi bani

VivaSMS este o afacere 100% romaneasca lansata de curand. Comunitatea viva SMS isi propune sa iti trimita promotii targetate si personalizate, discounturi, oferte last minute, invitatii pentru evenimente direct pe telefonul tau mobil, prin SMS. In plus, pentru fiecare oferta primita primesti bani!

E simplu! VivaSMS a investit mii de euro pentru a dezvolta și promova acest serviciu revoluționar astfel încât compania nu are niciun interes sa păcălească clienții care se pot adresa oricând la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. Ba chiar, serviciul exista și în America și funcționează cu succes atât pentru utilizatori cât și pentru antreprenorii de afaceri. In plus, pentru tine, ca si client, întreg serviciul este gratuit. Nu vei scoate din buzunar nici măcar un cent, în schimb vei putea câștiga nelimitat.

CUM FUNCTIONEAZA?

VivaSMS este un intermediar dintre firme si noi. Firmele platesc bani grei pentru acest tip de marketing, iar VivaSMS ne plateste si pe noi cu o parte din bani.

CATI BANI PRIMIM?

Bonus de bun venit
Este un bonus de 200 de unitati de credit (echivalent cu 2 EUR) direct in contul tau de plati din vivaSMS. Este felul lor de a-ti spune ‘Bun venit!

Bonus de recomandare
Pentru fiecare noua inregistrare valida in echipa ta primesti un bonus de 10 unitati de credit (= 10 eurocenti), valabil numai pentru primul nivel de recomandare

Credite pentru SMS primite de mine
Pentru fiecare SMS promotional pe care il vei primi de la vivaSMS contul tau va fi creditat cu 3 unitati de credit (= 3 eurocenti)

Credite pentru SMS primite de echipa mea
Pentru fiecare SMS promotional trimis in grupul tau de prieteni, pe 5 niveluri, tu primesti cate 1 unitate de credit (= 1 eurocent)


Pentru a castiga cat mai multi bani este recomandat sa va convingeti prietenii ca si ei pot castiga bani, doar printr-o simpla inregistrare. Tot ce au de facut este sa se inscrie in afacere, iar apoi SMS-urile si banii vor veni singuri.
In plus, pentru fiecare prieten pe care-l aduce un prieten adus de tine o sa primesti in plus cate 1 eurocent pentru fiecare sms primit de el, pana la 5 nivele de prieteni.

De exemplu, tu ai adus un prieten. Primesti 1 cent pe mesaj pentru fiecare mesaj primit de el, pana la 5 centi pe zi. Daca acel prieten aduce si el 5 prieteni in echipa lui, tu o sa primesti pentru fiecare prieten adus de el aceiasi bani pe care i-ai primi daca i-ai fi adus tu. Tare, nu?

Pentru a te inregistra, o poti face direct aici

http://www.vivasms.ro/h/1f974a0964

comments

3 comentarii:

Aloo??? Mai este cineva pe aici cu doi neuroni?

Va invit la un exercitiu de logica, la rece, fara ochelarii cu semne de euro in loc de lentile.
CALMATI-VA maimutzelor, nu exista banane gratis!

1. informatia inseamna putere == avantaj == superioritate == dominare. Informatia care se cauta dar de care NU SE MENTIONEAZA EXPLICIT este o baza de date care sa contina legatura dintre o persoana reala si un numar de mobil. ATAT! Stiti ca astfel se poate localiza(!) la secunda fiecare individ, pe baza telefonului mobil?
2. informatia costa bani. Este asa de vitala aceasta informatie pentru BigBrother incat este dispus sa plateasca pentru aceste date, dar este posibil sa se scoata si fara bani deoarece o maimutza disperata din romanica spune tot doar la promisiunea ca va primi o banana, doar daca vede o umbra de banana si spune tot;
3. daca o maimutza ar avea o firma si doreste sa-si promoveze produsele, ce metoda ar alege pentru aceeasi suma de bani?
a) reclama pe un panou publicitar la metrou ~= 200,00 euro / luna ~= 600000 privitori / zi sau
b) reclama via SMS ~= 200,00 euro / luna ~= 4000 SMS / luna ( 0,05 euro / SMS ) ~= 1000 privitori / luna.

Surpriza: peste putin timp va disparea in ceatza si aceasta afacere minune in care nimeni nu face nimic dar fiecare primeste sute si mii de euro lunar.
Maimutza banane viseaza!

Confirm ca metoda functioneaza! Am fost platit cu 930 de lei dupa doar o luna, doar din comisioanele primite la inregistrare noilor membrii!
Cei care nu cred, pot da click pe numele meu din acest comentariu si vor vedea extrasul de cont! Mult succes tuturor!

INREGISTREAZA-TE AICI ==>http://www.13036.voipprepay.ro/promovare.html
CAUTAM PERSOANE FIZICE SAU JURIDICE PENTRU A DEVENI DEALERI. Se ofera magazin virtual gratuit pentru incarcari prepay Orange, Vodafone si Cosmote, precum si cartele si reincarcari VOIP. O super afacere in Sistem Binar, creata pe o piata deja existenta cu circa 10.000.000 utilizatori activi luna de luna Dupa inregistrare primiti un e-mail in care confirmati pozitia (pentru yahoo poate intra in spam). Dupa confirmare primiti utilizator si parola.

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More