miercuri, 8 august 2012

Premiera! Piesa noua – Danny D – “Lânga tine”

Danny D (16 ani) revine cu o piesa în româna, care se numeste “Lânga tine” si este produsa de baietii de la Inventive Sound.
"Am scris melodia la începutul anului, prin ianuarie, dar am asteptat momentul potrivit sa o lansez. Aceasta piesa e, pot sa zic asa, oglinda sufletului meu, pentru ca am scris-o întro perioada mai grea din viata mea si stiti cum suntem
noi adolescenti, traim totul la o intensitate mult mai mare decât ceilalti. În melodie vorbesc despre o iubire complicata dar în acelasi timp, iubirea perfecta si la care nu visam, încerc sa exprim dorul fata de persoana iubita cu ajutorul sentimentelor precum dorinta sau iubirea dusa la cote maxime. Versurile sunt facute de mine în totalitate iar melodia este compusa de Inventive Sound”. La început melodie era conceputa pentru o colaborare cu un deejay din Polonia, dar s-a renunatt la idee si Danny D spune ca “am revenit la Inventivi mei cu care colaborez de ceva vreme”. Tot el mai spune ca “în melodie se poate regasi oricine, de la adolescenti la adulti si de la persoane puternice la persoane extra sensibile. Ma gândesc si la un videoclip la aceasta melodie si sper sa îl fac curând, ideea e una surprinzator de placuta, deja am avut o discutie cu regizorul Zsolt Csiki cu care îmi doresc sa lucrez pentru acest clip”.

Danny D vrea ca aceasta melodie sa prinda bine la public si îsi doreste “sa le multumesc tuturor celor care ma sustin în tot ceea ce fac si vreau sa va spun ca va asteapta înca o surpriza mare din partea mea si a celor de la Inventive Sound împreuna cu un artist fresh, Andrada Lane. Mai multe veti afla curând”. Ascultati piesa în continuare si asteptam parerile voastre despre ea.

comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More