sâmbătă, 28 ianuarie 2012

5 motive pentru care merita sa-ti iei un Mac

NSFW!

Ok, deci te macină gândul de ceva timp să-ți iei un Mac, dar încă nu ești sigur dacă se merită o astfel de investiție. Ei bine, de ce pula mea aș fi aici dacă nu să te ajut, nu? Iată cinci motive bine cercetate pentru care merită să iți cumperi un Mac.


1. Îți va creste mădularul cu câțiva centimetrii buni

Ești demoralizat că ai pula mică? Plângi de fiecare dată când ieși de la duș și te vezi în oglindă, sau mai bine zis, abia te vezi? Apple s-a gândit la tine și îți sare în ajutor. S-a dovedit științific că dacă spargi 1000 de euro pe un laptop al căror componente luate individual nu depășesc 500 de euro, penisul tău se va mări exponențial. Practic, pula ta va fi atât de mare încât asta va fi tot ceea ce vor vedea cei din jurul tău la tine: „Ia uită-l și pe pulă astă, are Mac”. Succes garantat.

2. Vei părea de 16 ori mai deștept

În cazul în care stai bine cu coaiele, înseamnă că ai probleme de procesor. Nu-i nimic, Mac-ul e acolo special pentru așa ceva. Să vă prezint următoarea ipoteză: intri într-un bar într-o dimineață și-ți comanzi o cafea. Vrei să pari inteligent, dar nu impresionezi pe nimeni cu faptul că te poți scobi în nas cu degetul mare. Care-i soluția? Apple MacBook din nou! Iată cum va arăta dimineața ta atunci când ai un Mac: intri în bar dimineața, îți comanzi o cafea și deschizi Mac-ul. Deja IQ-ul tău s-a transformat într-unul format din 2 cifre, doar prin simplul fapt că l-ai scos pe masă în bar! Apoi, pentru efect maxim, deschizi o pagină de Word goală și te uiți la ea absorbit cât timp sorbi cafeaua. În momentul în care cineva te întreabă – și credeți-mă, e doar o chestiune de timp până când cea mai bună pizdă din bar va veni lângă tine – ce pula lui Satan faci, îi răspunzi gânditor cu „Mă confrunt cu sindromul blank page”. Bang, tocmai ai mai adăugat o cifră în IQ, acum ai 3! Unde mai pui că uzi toți bikinii din bar când dai de înțeles că ești scriitor.

3. Vei fi mai alternativ decât curentul electric

Ok, deci faci parte din curentul hipsterist. Cum te ajută Mac-ul să devii mai alternativ decât ai visat vreodată că e posibil? Glumești, nu? Păi haideți să ne uităm puțin în garderoba ta. Oh, perfect! Ai haine „vintage” cumpărate din talcioc. Știi ce merge fain cu ele? Un Mac de 40 de milioane! Gândește-te, o să mergi pe stradă cu o pereche de pantaloni purtați de bunicul tău în armată și cu un laptop de 40 de meleoane la subraț. Ca să fii mai alternativ de atât, ar trebui să fii atât de alternativ încât ai fi prea alternativ ca să mai poți fi alternativ. True story.

4. Vei atrage bărbații ca mirosul de bere proaspătă

Să nu credeți că articolul acesta este făcut în exclusivitate pentru masculi. Nu, chiar și femeile pot profita de pe urma achiziționării unui Mac. Ok, începem prin a presupune că nu ești cea mai frumoasă femeie de pe Terra. Mergi puțin strâmb pe tocuri, scuipi pe toată lumea când râzi și faci gaură în canapea când te duci la petreceri. Nu-i nimic, Mac-ul îți oferă alternativa, și anume strategia „strâmbă dar deșteaptă”. Începi prin a-ți cumpăra un Mac, evident, iar apoi o pereche de ochelari. În cazul în care vezi bine, îți iei din ăia fără dioptrii că nu stă nimeni să te caute. Bun, iar de aici în colo treaba merge ca la punctul 2, însă tu fiind femeie și deci incapabilă să scrii by default, te faci că citești. Cauți pe Google ceva Kant sau Cărtărescu, că aștia dau bine, și te pui pe citit frenetic. Efectul este 100% garantat, toți bărbații – și nu orice bărbați, doar puri descendeți ai lui Adonis – vor saliva pe masa ta cât ai zice Mac!

5. Nu o să trebuiască să faci upgrade EVER!

În momentul în care ai apăsat butonul „Buy” la un Mac, un angajat de la Microsoft a fost concediat. Așa-i că te simți mai bine? Da, cei de la Microsoft mor de ciudă când cineva își cumpără un Mac, pentru că știu că tu îți vei păstra produsul intact pe vecie, pe când ale lor trebuie upgradate odată la 2 ani. Tu însă nu vei avea astfel de probleme. În 2 ani, componentele tale vor fi pielea pulii și Apple nici nu te va mai lăsa să-ți cumperi aplicații de la ei dacă nu dispui de ultimele componente. Dar cum nu ai cum să-ți schimbi componentele, ești în siguranță, pentru că poți oricând să-l arunci și să-ți cumperi altul! Da, e chiar atât de simplu. Nu trebuie să te chinui să înveți cum să schimbi o plăcuță de RAM, pentru că nu vei fii niciodată nevoit să schimbi ceva la Mac-ul tău. În cazul în care se strică, tot ceea ce trebuie să faci este să-l trimiți în service și să aștepți câteva săptămâni.


Via @ NeuroGamer.ro

comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More