vineri, 12 august 2011

Violator cu "cucul" mic :)))

Imagini de cosmar, noaptea trecuta, intr-un bloc din Bularga - Iasi. Politistii de la Sectia V au fost solicitati de o batrana care sustinea ca este violata de un om al strazii. Sosite la fata locului, echipajele s-au izbit de imagini apocaliptice cu un barbat gol care defila prin scara blocului.

Imediat, violatorul a fost incatusat si au demarat cercetarile criminalistilor. In urma anchetei preliminare, s-a descoperit ca barbatul de 27 de ani era un cunoscut al victimei si mersese de fapt pentru o partida de sex cu ea. Femeia era cunoscuta in bloc de vecini ca are obiceiul de a invita noaptea barbati in apartament si chiar "Cuculet", cum este cunoscut individul in Baza 3, mai venise pe la ea. Acesta venise la femeie cu o sticla de vin si se dezbracase pentru a se baga in pat langa ea.

Din spusele batranei, a avut loc o lupta intre cei doi, ea reusind sa scape si sa sune la Politie. "De multe ori l-am vazut pe aici venind. Ea este bolnava si isterica. Mai veneau si alti barbati la ea, nu numai el", spune o vecina. Beat si revoltat de ce i se intamplase, Cuculet a urinat in scara blocului si a murdarit masina politiei cu materii fecale.

Vezi mai multe poze si video VIA Buna Ziua Iasi: http://www.bzi.ro/incendiar-violatorul-cu-cucul-mic-foto-video-interzis-cu-desavarsire-minorilor-233597

comments

1 comentarii:

Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul...

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More