luni, 4 iulie 2011

Taranul cu Statia Orbitala

După ţăranul din Spania cu Audi şi cocalarul cu Maserati din Londra, un alt român face furori pe YouTube: cocalarul cu staţie orbitală. Românul susţine că este proprietarul staţiei şi ţine să le transmită un mesaj prietenilor săi din România.

„Dar vai, ce se întâmplă? Ce staţie orbitală impresionantă! A cui o fi oare această staţie orbitală super frumoasă? Incredibil, scrie NASA pe ea. Dar vai, staţia orbitală este deschisă. Putem să intrăm în ea. Dar vai, a cui o fi această staţie orbitală? Această staţie orbitală ce pluteşte în spaţiu, cu climă ozonică. Hai să ne uităm după acte. Vai, chiar am găsit actele de la staţia orbitală. Ce chestie. Ce se întâmplă, ce scrie? Incredibil, nu se poate! Domnul Cătălin Tudor. Incredibil! Incredibil, vai, dar această staţie orbitală este chiar a mea. Nu-mi vine să cred.”

Filmuleţul se încheie cu un mesaj transmis de cocalar cunoscuţilor săi din România: „Aşa că, dragii mei prieteni, nu vă mai faceţi griji, că un om care are o staţie orbitală ca asta, care face câteva miliarde de dolari, nu o duce chiar atât de rău în spaţiu. Şi nu mai fiţi invidioşi pe mine, că sunt sigur că şi voi o să vă cumpăraţi în maximum un an o staţie orbitală ca aceasta, ca a mea... Ha-ha-ha [râs isteric]. Ce glume de căcat am mine. În puii mei, toată viaţa voastră nu o să aveţi o staţie orbitală ca asta.”


Via TimesNewRoman.ro

comments

2 comentarii:

Pune si tu macar sursa site-ului de unde ai dat copy/paste. :P
http://www.timesnewroman.ro/life-death/4850-un-cocalar-roman-se-lauda-pe-net-cu-statia-sa-orbitala

@ anonim, e pusa sursa, daca te uiti mai bine sub poza :)

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More