duminică, 20 martie 2011

Pozele facute de telefonul Iphone 4 sunt modificate

De curand navigam pe site-ul Apple.com si ma uitam la noile telefoane din generatia 4G, care, cu adevarat te lasa fara cuvinte. Sunt niste telefoane exceptionale, cu toate ca au un pret destul de piperat; un Iphone 4G 32 GB in orange store costa in jur de 800 euro (WTF???)
Trecand peste acest mic impediment, cum ar fi pretul, puteti vedea aici toate functiile pe care le are noul telefon Iphone 4. Pe langa faptul ca are un display de tip retina (vezi mai multe aici), acesta este dotat si cu o camera foto de 5 Megapixeli, capabila sa inregistreze HD, dar sa faca si poze de o claritate desavarsita. Apple a pus la dispozitie pe site un set de 6 poze, neatinse de nici un program, facute direct cu telefonul.

Aveti mai jos pozele luate direct de pe site (click pe fiecare poza pentru marire)
La prima vedere nu pot zice decat WOW !!!! Nu-mi vine sa cred ce bine poate face pozele. La o privire mai atenta, cand deschidem o poza in HEXA, putem vedea ultimul program cu care a fost editat, si anume Adobe Photoshop CS 1. Si ca sa va convingeti si voi, aveti un print mai jos. Va reamintesc ca este poza originala, luata de pe site-ul Apple.com, mai exact de aici (click pe poza pentru marire)


Inca o teapa de la Apple!

comments

2 comentarii:

na...probabil ca si viewer default au photoshop..:))

Pai pe site la ei spune ca pozele sunt pozele originale, facute cu telefonul. Nu conteaza viewerul, conteaza editorul de poze :))

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More