marți, 18 ianuarie 2011

Radio Club Mix Te Promoveaza

Radio Club Mix te promoveaza

Daca ai un mix facut de tine si vrei sa il promovezi, sau sa te promovezi pe tine ca DJ, ne poti trimite mix-ul tau pentru a fi introdus la GuestMix Night. Neaparat mix-ul trebuie sa fie de 1 ora sau sa nu depaseasca cu mult aceasta limita!


Chiar daca esti DJ incepator sau nu, ne poti trimite mix-ul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi tabelul din meniul Trimite MIX jos conform cerintelor.

Dupa ce ai trimis mix-ul, va fi verificat si daca va indeplini conditiile, va intra pe post miercuri seara. Seturile acceptate si numele DJ-ilor vor fi publicate pe site, impreuna cu ora de difuzare.

Nu te mai obosii sa trimiti mix-ul daca:

- trecerile se simt prea tare (intr-adevar acceptam set-urile incepatorilor, dar totusi exista o oarecare limita)
- contine promo cu alte site-uri, inafara de RadioClubMix.RO
- contine promo cu numele DJ-ului, inregistrate la microfonul de la PC, (calitate proasta a sunetului)
- calitatea sunetului foarte slaba

Asa ca daca nu iti auzi mix-ul pe radio, ar putea fi din din cauza regulilor de mai sus, sau in foarte rare cazuri poate sa fie problema de la server si sa nu se primeasca mix-ul.

Daca tu crezi ca set-ul tau chiar trebuia sa apara pe radio, si nu a aparut, atunci ne poti scrie la adresa guestmix@radioclubmix.ro pentru a rezolva problema

Dupa ce ati trimis mix-ul, urmariti pagina "Re: Trimite Mix", accesand meniul cu acelasi nume din bara de sus.

In cazul in care au trecut 2 zile de la trimiterea mixului si nu a fost trecut pe pagina "Re: Trimite Mix", retrimiteti mixul.

comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More