joi, 18 noiembrie 2010

Cum face un trantor SEX

Pentru aceia dintre voi care stau toata ziua in casa si nu fac nimic nimic am o veste proasta, nu pentru voi este acest articol, daca vreti sex trebuie sa depuneti niste efort. Vorbim despre viata sexuala a unui trantor, mascul al albinei.

Lucrurile incep promitator pentru un trantor, ai la dispoztie un intreg harem. Partea proasta este ca toate iti sunt surori. Merge si asa, iti dau de mancare, te spala si chiar te apara de hoti. Tu si fratii tai sunteti neinarmati, lenesi si lipsiti de ajutor. Surorile voastre sunt o combinatie de garda de corp cu menajera.

Intr-o zi afli ca o superba printesa se afla in oras. Zboara linistit si asteapta ca un barbat in putere (asa ca tine) sa-i arate ce-i aia viata. Castigi lupta cu fratii tai, si, pana sa realizezi ce se intampla, dansezi Lambada pe orizontala. Toate merg bine pana in momentul in care trebuie sa… iesi. Si vei iesi, doar ca penisul tau nu vrea sa te urmeze.

In schimb, in loc sa lasi printesa satisfacuta si tu sa te duci la tigara de dupa, esti complet eviscerat. Tu esti mort si ea nu da doi bani. Si de ce ar da? Partea de care avea nevoie, penisul tau, ramane in ea si continua s-o… iubeasca.

Aceasta este viata sexuala, parca scoasa dintr-un film horror, a unei albine. Penisul masculului ramane in femela, ca ea sa poata face un milion de copii. Daca ma gandesc mai bine, ce barbat ar vrea sa fie tatal atator copii?

Unii dintre voi stiu deja ca nu poti fi intepat de catre o albina decat o singura data, pentru ca acul ramane in victima. Din acest motiv masculii nu au ac. Acul albinei si penisul trantorului sunt de fapt aceiasi parte a organismului. In ambele cazuri, penetrarea este fatala.

Ah, va aduceti aminte de frati? Cei care n-au apucat sa faca sex pentru ca ai ajuns tu primul la printesa? Cand se apropie iarna, surorile lor, toate cele zece mii, ii vor arunca, asa virgini cum sunt, in strada, sa moara inghetati sau de foame.

Asa ca, da, tot tu ai iesit castigat din intreaga afacere.


Via FHM.ro

comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More