miercuri, 8 septembrie 2010

One FM se inchide

Exista mai multe semnale conform carora unul din posturile de radio de nisa, One FM, se va inchide in curand, din cauza scaderii dramatice a veniturilor si a crizei financiare.

Postul de radio One FM apartine trustului SBS Broadcasting Media, ce detine canalele de televiziune Prima TV si Kiss TV, precum si posturile de radio Kiss FM si Magic FM. Se pare ca problemele de natura financiara au determinat luarea deciziei de inchidere a statiei de nisa One FM, care oricum in ultimele luni renuntase la majoritatea emisiunilor si trecuse la un playlist mai comercial.

Dupa succesul inregistrat de Radio Deea in 2006, One FM a intrat pe piata radiourilor si a preluat conducerea in clasamentele de audienta pe nisa muzicii electronice si de dans, cu emisiuni dedicate iubitorilor de house, techno, minimal si electro. Emisiunea Nights @ One, prezentata de Dana Nicula, a tinut capul de afis in fiecare saptamana pe o perioada de mai bine de 2 ani, in care cei mai in voga DJ si producatori au fost invitati sa mixeze si sa-si povesteasca ultimele realizari.

One FM a ramas pe internet sub forma One Underground si este posibil sa fie mentinut in continuare in aceasta formula. Pe zona muzicii de club ramane lider Vibe FM, post ce apartine grupului Radio 21, iar un alt post inca activ in frecventa bucuresteana este Pro FM Dance, cu o cota de piata mai mica.

via Nights.ro

Sincer, chiar imi pare rau ca postul de radio ONE FM va inceta sa existe. Erau cateva emisiuni foarte interesant la acest post de radio, gen Nic Fanciulli, Pete Tong, Raoul Russu si altii.
Cu toate ca preferatul meu ramane Vibe FM, regret ca nu voi mai putea asculta ONE FM.

comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More