luni, 3 mai 2010

Read Me Please !!!!

Pentru ca multi nu stiu anumite lucruri, o sa incep printr-un mic manual de folosire a internetului si a aplicatiilor de pe internet.
Primul lucru pe care vreau sa-l fac pe aceasta cale este sa va fac si pe voi sa intelegeti cateva reguli nescrise ale Y!Messenger
In primul rand, nu incepe conversatiile cu BUZZ!!!, acest lucru ma scoate din sarite, nu-i vad rostul. Cu toate ca nu am nici un sunet la yahoo messenger, dar ma enerveaza la culme, si sunt sigur ca nu sunt singurul cu aceasta problema.
In al doilea rand, nu da mass-uri stupide, cum ar fi cele cu "Hello looome", "Buna Dimineatza", "Buna seara", etc etc etc. Inca o data, lucru enervant.
Massurile cu "cine are sa-mi dea si mie melodia..........", ia-ti dc++, sau in cel mai bun caz, invata sa folosesti GOOGLE, gasesti orice doresti acolo. Daca nu gasesti, inseamna ori ca nu a aparut inca melodia, ori nu a cumparat nimeni melodia s-o puna pe net, ori, in cel mai rau caz, te bate internetul, caz in care ma mir ca ai ajuns pe pagina asta.
In ultimul rand, cititi-va mesajele offline, de multe ori am patit sa las un mesaj offline important, si persoana respectiva sa nu-l citeasca...


comments

1 comentarii:

Faceti sex:))))asta e concluzia

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More