miercuri, 11 noiembrie 2009

Noul single IMPACT vs. Moving Elements - Blame it on the sun

Cea mai noua creatie Impact alaturi de Moving Elements, are ca subiect central -poate- cel mai central element din toate culturile si traditiile omenesti: soarele. In spirit de gluma, am dat vina pe soare dar daca ne gandim mai bine, chiar este o vorba din popor care spune "bata-l vina de soare!". Adica BLAME IT ON THE SUN.

"Adevarul e ca soarele este responsabil ptr multe si devine folositor sa ai pe cine da vina, intr-o situatie sau alta :)). In aceasta situatie, soarele s-a lasat greu convins sa apara pe portativul nostru; paream intr-o pana de inspiratie, dupa multe zile in care cursesera rauri de idei muzicale si acum stateam cu ochii pe pereti, cu ochii in... -o,da- in SOARE! Cum nu se putea mai bine si in cel mai oportun moment, astrul nostru de capatai a binevoit sa ni se arate in toata splendoarea si sa ne inspire. Si noi l-am scos vinovat de leneveala, de veselie, de lumina."

Munca in echipa a scos la iveala o bijuterie muzicala care credem ca poate bine-dispune pe oricine. Ah... si daca nu va bine dispune... dati vina pe soare! :))


Puteti descarca melodiile originale de mai jos:
Impact vs Moving Elements - Blame It On The Sun (Original Extended Version)
Impact vs Moving Elements - Blame It On The Sun (Radio Edit)

comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More