vineri, 9 octombrie 2009

Festivalul Vinului Timisoara 2009

TIMIŞOARA - Must, vin, mici, frigărui şi multe altele îi aşteaptă pe timişoreni în week-end la Festivalul Vinului.

Later Edit: Imi cer scuze pentru informatiile eronate, dar se pare ca evenimentul de anul acesta va fi tinut intre 23-25 noiembrie, iar informatii despre trupele care vor canta sunt putine.

Amatorii de vin, vin fiert şi de must sunt aşteptaţi de vineri şi până duminică pe platoul din faţa stadionului Dan Păltinişanu. „Astăzi (n.r. miercuri, 21 octombrie) am recoltat ultimii struguri, producţia din acest an a fost extraordinară. Distracţia poate începe”, a declarat Ioan Georgiu, directorul societăţii Cramele Recaş. Societatea timişeană, principalul vânzător de vinuri şi must al evenimentului, va fi prezentă cu zece standuri şi peste 50 de oameni. „Vrem ca preţul unui pahar de vin să nu fie mai mare de 1,5 lei”, a mai spus Georgiu.

Organizatorii estimează că vor vinde peste 25.000 de litri de vin vărsat, dar şi îmbuteliat. Desigur, nu vor lipsi mustul, vinul fiert, dar şi mustul fermentat, cunoscut în Banat sub numele de rampaş. O altă noutate a Recaşului va fi ieşirea pe piaţă cu sortimentul Mustoasă, un vin uşor care va prinde cu siguranţă la public. Din meniul festivalului nu vor lipsii tradiţionalii mici sau grătarele.

Partea artistică va fi şi de această dată una bogată, ne-a asigurat Pavel Dehelean, directorul Casei de Cultură a Municipiului Timişoara. Nu vor lipsi de pe scenă Ansamblul Timişul şi Doina Timişului, Grupul Reflex, dar şi numeroşi interpreţi vocali şi cunoscuţi de muzică populară. Nu va lipsi muzica rock sau blues: Liviu Manciu Trio, Blue Station, Cargo, Bega Blues Band, Blazzaj, Adi Bărar Blues Band, Ioan Gyuri Pascu şi Pacifica. Porţile festivalului vor fi deschise în cele trei zile între orele 17 şi 23.

sursa: www.tion.ro

comments

8 comentarii:

Frate ce sunt cu formatiiile astea "Anonime"..defapt a auzit lumea de ele...ca sunt praf...in fine...nu ne intereseaza pe noi formatiiile...Bautura sa fie!n rest nimic nu conteaza

Pargu de Sus , Mircea Baniciu - OK , iar restul e tacere ...

cum sa lase Bambi ultimele, cand mai degraba trebuia sa`i ofere prioritate formatie Amala, care totusi au un prestigiu.Sunt curioasa cine sta la bambi:))

Dupa informatiile mele, festivalul vinului va avea loc la Timisoara pe data 23.10 2009-25.10.2009.

vaai asa timisoreni sunteti voi? ati uitat de Cargo.. rock-erii nostii care de fiecare data au facut un show de nedescris si tineretul si clasa "batranilor" ii admira pe cargo si abia asteapta sa-i auda pe scena

Claudia, sunt si cargo, si mai sunt si alte trupe de genu: Liviu Manciu Trio, Blue Station, Cargo, Bega Blues Band, Blazzaj, Adi Bărar Blues Band, Ioan Gyuri Pascu şi Pacifica.

deci asta seara, cine este invitat?

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More