sâmbătă, 25 iulie 2009

Mix meister

MixMeister Fusion este un fel de "all-new" in materie de aplicatie software destinat DJ-ilor.
Combina spontaneitatea unui live performance cu precizia care caracterizeaza unul dintre cele mai bune programe de productie de muzica in studio. Fusion reprezinta urmatorul pas in ceea ce inseamna creativitatea unui DJ, care lucreaza in digital.MixMeister Fusion va permite pastrarea a doua, trei, chiar a opt piese intr-un beat perfect, asa ca aveti libertatea de a improviza cu tot felul de efecte si de a dirija muzica in milioane de moduri. Fusion este ajutat de un mix armonios, de efecte VST, loop-uri inteligente, MIDI hardware controllers si o tona de alte chestii...MixMeister Fusion nu va limiteaza creativitatea la o simpla combinatie de cateva loop-uri si groove-uri; Fusion este construit pentru a mixa un DJ set complet, cu variantele extended ale pieselor. Puteti apela fie la functiile loop editor sau digital editor, dar aveti si avantajul de a combina mai multe track-uri pentru un DJ set uluitor.

MixMeister Introduction
MixMeister Fusion va elibereaza de monotonia unor beat-uri care se potrivesc... si atat, prin setarea unor puncte din piesa si a unui counting beats care va este la indemana si in alte soft-uri; Fusion va ofera puterea de a da frau liber creativitatii, de a vaaranja muzica in milioane de moduri, cu ajutorul unor loop-inguri live, efectelor VST, al mix-ului armonic. Puteti controla tempo-ul, volumul si EQ. Poate chiar sa inregistreze toate actiunile voastre, realizate pas cu pas (nu doar rezultatul audio final), ceea ce va permite sa reveniti, sa ascultati ceea ce ati mixat, sa faceti ajustari precise.Performantele live ale lui Fusion pot fi extinse via MIDI harware controllers.
Exportati mix-ul complet in format MP3 sau inregistrati totul pe un CD, folosind componenetele integrate in MixMeister Fusion. Oricum o sa-l folositi, ca vorbim de varianta unui gig live sau un mix CD, Mixmeister Fusion va permite sa testati perfectiunea adevaratelor performante...

comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More