vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson a murit

O persoană informată susţine că regele pop a murit în Los Angeles. Aceasta, care nu este autorizată să vorbească public şi a cerut să rămână sub protecţia anonimatului, spune că legenda muzicii pop a decedat la vârsta de 50 de ani într-un spital din Los Angeles". Ştirea, publicată în urmă cu numai câteva minute a traversat extrem de repede internetul.
Publicaţiile Daily Mail şi Los Angeles Times deschid deja ediţiile electronice cu această informaţie. Potrivit LA Times, medicii au pronunţat decesul după ce Jackson a fost transportat la centrul medical Ronald Reagan UCLA în comă, după un atac de cord. Aceeaşi sursă relatează că paramedicii au fost chemaţi la reşedinţa lui Michael Jackson la ora locală 12:26. În momentul în care au ajuns la faţa locului, cântăreţul nu mai respira.

Un purtător de cuvânt al centrului medical din LA a precizat că nu poate comenta sau confirma informaţia deoarece acest lucru ar încălca dreptul la confidenţialitate al pacientului. Fanii au început deja să se adune în faţa spitalului, în aşteptarea unor informaţii. La spital, au ajuns şi membrii familiei Jackson, care ar fi spus imediat după atacul de cord că "starea lui Michael este foarte proastă".

Artistul avea programat un maraton de 50 de spectacole, care urmau să se desfăşoare în Londra, începând cu luna viitoare.

Show-urile, pentru care au fost epuizate biletele, urmau să pună capăt pauzei de 12 ani în care nu a mai concertat.Sursa: www.EVZ.ro

comments

1 comentarii:

tlist:(((pup crissssssss

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More