vineri, 22 mai 2009

Concursul „Navigheaza pe Internet - gandeste-te la Intimitatea ta”

Competitia, organizata de Scoala Europeana si finantata de Microsoft, a fost castigata de o echipa a liceului “Mihail Sadoveanu” din Pascani.
Filmuletul lor, intitulat “ID”, a scos in evidenta cat de publica poate deveni identitatea unei persoane in mediul online, juriul considerand ca aceasta creatie a surprins cel mai bine riscul de vulnerabilitate in mediul online, tragand astfel un semn de alarma. La concurs au participat tineri cu varste intre 15 si 19 ani din 16 tari europene, care au trimis peste 70 de materiale video (filmulete). Astfel, tinerii au incercat sa-si exprime viziunea si preocuparile legate de intimitatea in mediul online.
Echipa castigatoare, formata din: Cretu Andreea-Catalina, Chisca Raluca-Elena, Ilinca Razvan-Alexandru, Spinu Dragos-Marian si Coman Cosmin-Bogdan, au fost prezenti la Conferinta de lansare a programului national Sigur.info, pe data de 10 Februarie 2009. Ei au primit Diplome de Onoare si au fost premiati de catre Microsoft.
Aveti mai jos reclamele care au castigat concursul si care sunt foarte sugestive, asa ca lasati internetul si mai iesiti si voi pe afara :)


Si acesta este cel de-al doilea spot, pentru romania:

comments

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More